Velkommen til vårt Gruppe treningstilbud 

PT in small groups

Her hos Styrk er kunden i fokus, vi har ulike konsepter med ulikt fokus. Vi inspireres fra de siste effektive trendene og har fokus på at trening skal være både gøy og effektiv. Mestringsfølelse er en motivasjon til å fortsette og sammen med god tilrettelegging, oppfølging og 1-1 tilbakemelding så har vi stort fokus på det sosiale og samtidig som vi ønsker å hjelpe hver enkelt til å nå sine mål på trening. Så Hvis du liker å trene i mindre grupper og i tillegg ønsker maksimal effekt av treningen din er dette noe for deg!

 • Våre timer holdes av Personlig trener eller treningsinstruktør .
 • Maks 10-15 pers, ikke 50 stk!
 • Timene og de ulike gruppene har hvert sitt konsept.
 • Velg mellom de ulike konseptene, men også velge bindingstid el ikke.
 • 1-1 tilbakemelding underveis i timen, bli sett!
 • Lekre lokaler der det kun er dere på timen tilstede.
 • Kvalitetssikring i forhold til riktig teknikk som da gir trygg trening.
 • Kvalitetssikring i forhold til å kunne tilrettelegge riktige øvelser til deg uansett form. Alle øvelser kan tilpasses!
 • Sosialt og positivt miljø!
 • Priser og medlemskap finner du under priser.
 • Her skal det være et trygt og behagelig sted å være og alle er velkommene!
 • les mer om våre ulike timer under:)

Bli med å tren sammen med oss på STYRK!


Timebeskrivelse:

TEAM STYRK - STERKERE! 2 DAGER i uka. TEAM styrk er for deg som ønsker en struktur på treningen din, ønsker å vie deg til et program som gir både progresjon og resultater i form av en sterkere kropp! Vi har mye fokus på god teknikk slik at du som kunde lærer det grunnleggende og dermed får enda mer utbytte av treningen, før vi starter reisen om å bli den sterkeste versjonen av oss selv! Det vil bli to ulike økter per uke som er bygget på hverandre og som vil variere etter en 4-6 ukers tid. Fokuset varierer i takt med hvilken sesong vi er i men, målet er alltid det samme: å bli rett å slett sterkere og mer atletisk. Ulike faser som bygger på hverandre og sikrer best mulig resultater over tid. Det vil ha en kort innledning til dagens øvelser, etterfulgt av noen minutter dynamisk oppvarming. Øvelsene i disse timene vil variere noe, typiske øvelser som går igjen er base og er satt sammen enten som en tidsbasert eller oppgave basert økt, der det kan være et visst antall repetisjoner eller flest mulig repetisjoner utført på en gitt tid. Her har vi hovedfokus på maksimal styrket. Challenges underveis som utfordrer dine vaner og rutiner utenom treningsøkten


WOW WOW-Vår helt egen rå power time som er både effektiv og morsom! Denne timen jobber vi med både styrke og kondisjons utfordringer. Økten vil variere og er satt sammen som en tidsbassert økt. Det vil variere mellom Tabata intervall består av 20 sekunder høyintervalltrening og 10 sekunder pause. Dette blir repetert 8 ganger, dsv. totalt 4 minutter per bolk. eller typiske bootcamp økter der vi jobber i noe lengre intervaller. Timen kan tilpasses ulike nivå. Stikkord for timen er enkle øvelser med utstyr, ofte bruker vi body                                                                              pump stenger,kroppsvekt, kreative oppsett og WOW-stemning!

SOMA MOVE-er en helhetlig treningsform som er både atletisk og sterk, men samtidig myk. Man jobber med kroppen som eneste verktøy og timen foregår barbent på yogamatte. På timen går man gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, som utfordrer både BALANSE fordi du skal ha kontroll på kroppen din, KONDISJON fordi vi ønsker å holde en flyt igjennom hele timen,  man skal hele tiden bevege seg, KOORDINASJON fordi det er bein og armer som hele tiden skal plasseres nye steder. STYRKE fordi                                                         du bærer og behersker din egen kropp hele veien. Og sist men ikke  minst; BEVEGELIGHET og MOBILITET som er svært overførbart til andre treningsformer. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på timen, fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet. Bli med på en annerledes og rå treningsform, bli med på SOMA MOVE®


FUNKSJONELL STYRKE OG BEVEGELIGHET Styrke og bevegelighets trening med kroppsvekt og litt utstyr for å gjøre deg mer smidig og effektiv i hverdagen. En kombinasjon av tradisjonelle styrkeøvelser samt noen nye varianter. Her jobber vi mye med egen kroppsvekt, men det vil også bli brukt utstyr. Timen vil typisk bestå av en del en som går på kjerne og bevegelighet som en lengre del av oppvarming før vi går over på at vi jobber i ulike tidsintervaller slik at du selv kan styrke vekt belastning   og tempo etter eget nivå. Både styrke og kondisjon som er tilpasse  alle.Timen som passer for de fleste, men Disse timene er rettet spesielt mot voksene sånn 40/50 +- og NYBEGYNNERE i alle alder. Her får du jobbet med hele kroppen og blir hverdagssterk!


STERKE DAMER- STEP&STYRK - 2 DAGER I UKA. STEP er en effektiv og morsom kondisjons time hvor vi får opp pulsen og forbrenningen med varierende steg på step kasser. Her får du trent både kondisjon ,styrke og bevegelighet. STYRK, er en moro og effektiv styrke time som du er garantert godfølelsen. Timens oppbygning vil variere mellom hva som er målet for den aktuelle perioden. Vi trener Styrketrening, stabilitet, puls, kjerne, sete, lår og armer, ingenting slipper unna! Denne timen vil være morsom og gi treningsglede i sin reneste form! En styrke time som passer alle som både utfordrer og gjør deg sterkere. Oppsett av time vil variere i løpet av året med ulike tidsintervaller, oppsett og utstyr. Denne gruppen passer nokk best for de som Liker noe intensiv trening og skikkelig GIRL POWER!


RÅ -EGEN TIME FOR MENN (10 PERS) Egen time for menn. En styrke og kondisjons økt som er lagt opp for menn. Vi fokuserer på å bli sterkere, øke vår funksjonelle styrke samt vedlikeholder en god kondisjon. Vi vil også ha noe bevegelighet. skikkelig GUTTA STEMNING!


SIRKELTRENING FOR MENN 50+  - 8 ukers 

er du mann 50+ og trenger å komme i gang med styrketrening?Du ønsker effektiv trening,variasjon og god oppfølging og trene i en liten gruppe på max 12?da er dette perfekt for deg! du trenger ikke å ha trent før og får god oppfølging under timen! Sirkeltrening er en treningsform som går ut på at du gjør flere forskjellige øvelser etter hverandre over flere runder, gjerne med en veldig kort pause mellom hver øvelse

Varighet: 8 uker



NYHET! MORNING STRONG45

Morgentrening for alle! start dagen på best mulig måte og bli med på en klassisk styrke og utholdenhets økt sammen med oss! Timen som passer for de fleste, hvor du får trent hele kroppen.   Vi trener grunnleggende styrketrening for hele kroppen der vi bruker et vektstangsystem, skiver og kroppsvekt.

Timen er lagt opp slik at hele kroppen blir trent.
Vi jobber på tid! kan feks se slik ut;
45 sek på/ 15 sek pause. 1min pause mellom hver serie.
Hvem passer timen for?
Morning strong45 passer for alle – bli med på en Hærlig start dagen! Du trener på din egen plass i salen og belastningen er valgfri. 
                                                                                                                                 Varighet: 8 Uker

NYHET!
Onsdag kl:06.30-07.00 CORE 30 minutterHer Styrker du kjernemusklaturen din med en 30 minutters styrketime med fokus på mage og rygg! Men også setemuskulaturen.
45/15 ,40/20, 30/15, 20/10.Hvem passer timen for?
Denne timen er perfekt å kombinerer med andre timer. Passer alle da vi jobber på egen matte og på tid med fokus på god kontakt og utførelse av øvelse.oppstart onsdag den 4.oktober
tid: 06.30-7.00
8 ukers
1200kr ( NB; medlemsrabatt)
Vi kjører denne som en 8 ukers første gang for så er håp om å få den til fast etter hvert.


SENIOR STYRKE OG BALANSE I denne timen gjør man enkel og funksjonell trening. Vi jobber med balanse øvelser, styrke øvelser og fall forebyggende øvelser. Her bruker vi treningsutstyr som strikker, egen kroppsvekt og vekt skiver for de som ønsker det. Timen passer godt for deg som er helt ny på trening og alle kan delta ut i fra sine egne forutsetninger. Anbefaler denne timen både for å forebygge og forbedre balanse og styrken.                                              Etter trening blir det selvfølgelig kaffe og noe å bite i:)


STERKE mini 1-3KLASSE -KIDS 9-12ÅR - STERKE TEENS 13-16år Aldersrelatert og Funksjonell styrketrening for barn & unge. Fokus: Generell styrketrening, skadeforebygging, motorikk, balanse, koordinasjon og treningsglede.Her finner man elementer fra ulike populære idretter som bla generell styrketrening, turn, hinderløp, calisthenics og strongman. Timene vil være variert og ha fokus på både teknikk, trygghet og ikke minst mestringsfølelse! sesong fra september til april. Semesteret følger skole kalenderen mtp helligdager/planleggingsdager.

Vi tilbyr også andre muligheter for trening i linkene under.                                        

Ta kontakt så finner vi nok en løsning!

Personlig trening   https://www.styrktrening.no/personlig-trening/

Bedrifts trening https://www.styrktrening.no/bedriftstrening/

Kurs & eventer https://www.styrktrening.no/kurs-og-eventer/