Om Oss

STYRK trening- Tren smart, føl deg sterkere både utenpå og inni!  

STYRK er et gruppe treningssenter i Meråker åpnet dørene september 2020! Vi har timer i små grupper under veiledning av Personlig Trener eller treningsinstruktør.  Hos oss ligger alt til rette for å skape en sterkere, bedre og mer velfungerende kropp på sikt. 

Vi brenner for god folkehelse og ønsker å dele vår kompetanse innen trening og kosthold med andre. Måle er å bygge opp et ekte og ærlig treningssenter der kunden blir sett og kvalitet er viktig!

For oss handler det ikke om å bli størst mulig eller ta opp kampen med kjedene, men å tilby et godt treningstilbud for alle som er i nærområdet der mestringsfølelse står i fokus! Vår viktigste jobb er å skape og spre treningsglede!

                                    Andrèa Reppe Underhaug                                           

Personlig Trener og Eier av STYRK trening

Mitt navn er Andrea Reppe Underhaug, og jeg eier og driver STYRK trening. Jeg er en «sprekis-potet» fra Meråker født i 1986. Her bor jeg sammen med mannen min Petter,barna Aron(2009) og Pernille(2014). Vi har også tre katter, Elsa,Truls og torleif. 

 Jeg har utdannet meg innenfor flere områder, og nå kombinerer jeg min erfaring og kompetanse med mitt eget foretak, Styrk. Det har alltid vært en drøm å skape min egen arbeidsplass. En arbeidsplass som kan bidra til å hjelpe andre. Å ta steget og tørre å satse har krevd mot og hardt arbeid. Jeg har selv vært gjennom en livsstilsendring, og vet hva dørstokkmila handler om. Det som er viktig for meg er å skape et treningssenter som er ekte! Der kunder blir sett og føler tilhørighet. Jeg ønsker å vise trening, kosthold og helse som noe uformelt, ekte, morsomt og langt ifra feilfritt. For meg betyr det mye å bidra til at andre kan nå sine mål og kjenne på mestring. Jeg håper så mange som mulig lar seg inspirere og deltar sammen med oss i Styrk.  

Motto: Trening er et privilegium, ikke en byrde! og det minner jeg meg alltid på de dagene det føles ekstra treigt å komme igang. Vi er trosalt heldige som har mulighet til å bruke kroppen vår.

Utdanning/kurs:

 • Fagbrev Kokk
 • Fagbrev Helsefagarbeider 
 • Sertifisert Trener 1 Turn 
 • Sikringskurs Tumbling/trampett
 • Sertifisert Level 1 og 2 Kettlebells
 • Sertifisert Trener barn og ungdom
 • Step & Aerobic fra 3t akademiet
 • Kurs i fallforebyggende trening og aktiviteter for eldre
 • Sertifisert Soma Move instruktør
 • Kostholdsveileder
 • Personlig Trener AFPT


Lise Vassli 

Treningsinstruktør STEP & AEROBIC

Lise Vassli en Energibombe 1981model. Hun har 2 barn og samboer. Er utdannet helsefagarbeider med videreutdanning i psykisk helse og rus. Lise kjører moro step timer i varierende grad.                          Trenings erfaring; Har ikke alltid likt å trene, men de siste årene har jeg oppdaget at kroppen trenger aktivitet både for kropp og hode. Elsker følelsen etter ei treningsøkt og blir rett og slett gladere og mer energisk av å bruke kroppen!                                                                                                          Motto: Trening er alt! slitsomt ,morsomt, krevende og motiverende! Uansett, man angrer ALDRI!      

Utdanning/kurs:                                                                                                             

 • Helsefagarbeider med videreutdanning innen psykisk helse og rus
 • Step & aerobic fra 3t akademiet           
 • Kurs i fallforebyggende trening og aktiviteter for eldre